ABS Gruntas Unpainted Spalvos Galinis Stogo Bagažinė Lūpų Kūno Sparno Valytuvų Sedanas Spoileris Toyota Corolla m. m. 2016 m. 2017 14 15 16 17

Prieinamumas: Yra sandėlyje

SKU: r129314

€91.19

Sveiki atvykę į mūsų parduotuvę!Mes specializuojamės Automobilių spoileris, stogo bagažinė, kryžiaus baras, bagažo lentyna, ebs!

Linkiu laimingas pirkinių!!

Prašome Pastaba: Mūsų automobilių spoilerių yra gruntas unpainted spalva!mes rekomenduojame klientams pirkti gruntas, spoilerių, dažų spalvą pagal automobilio spalvą, todėl jūs galite įsitikinti, kad jūsų automobilis neturi spalvos problemas, ir nėra lengva susidūrimo įbrėžimų transportavimo metu .

Pastabos : Prieš Mokėjimą ,Prašome patvirtinkite su mumis, ar šis produktas gali talpinti savo automobilį, arba pažymėkite, kad jūsų automobilio modelio ir kuriais metais jūsų automobilį , kad nebūtų pareikšti nereikalingų problemų jums.

Prašome Atkreipti Dėmesį, Kad:

1. Visi mūsų produkto kokybės užtikrinimas, mes visi daiktai yra realūs fotografavimas; technologijų, ekranas, apšvietimas, aplinkos apsaugos priežasčių gali būti šiek tiek nuokrypis reiškinys, Prašome gauti natūra turi viršenybę.

2. Mes tik už prekės kainą ir siuntimo išlaidas , neįskaitant mokesčių ir kitų išlaidų.Mes atsiųsime jūsų siuntinius paskelbti sąskaitą vertė yra mažesnė negu 50, stengiamės išvengti muitinės mokestį.

3. Prašome prisiminti, tikrinimo paketą prisijungę paketas, malonu, pasirašyti paketą, jei jums rasti bet kokią žalą.mes nusipirkau draudimo kiekvienam paketui ir mes galime prašyti atlyginti.Taigi pls maloniai fotografuoti ir saugoti įrodymus.Mes siūlome jums padaryti montavimas savo vietos seminaras, tai yra profesinių įgūdžių ir carefulness reikia.

4. Prašome įsitikinti, kad jūsų automobilio modelio ir prekės jums reikia, mes atsiųsime elementą, ko jūs norite.Jei reikia grįžti gerai, nes negerai pirkti, pirkėjas turi mokėti už laivybos išlaidų ir įsitikinkite, kad pakuotėje yra gera!Ačiū!

5. Dauguma kainų yra nemokamas pristatymas tik EMS, prašome suprasti, jei nuotolinio šalį ir adresą sukelti ne pakankamai laivybos kaina, mes susisieksime su jumis pridėti siuntimo išlaidų.Ačiū!

Grąžinimo Politika:

· Po to, kai gavo paketą, prašome susisiekti su mumis per 3 dienas, jei jūs esate nepatenkinti ar yra žalos atlyginimo transporto.Bet jūs turite suteikti mums nuotraukas iš jų tai įrodyti.Jei bet kokią žalą ar nuostolius, atsitiko transportavimo metu, jums reikia pateikti reikalavimai arba kompensacija EMS ( ar kitų express") ir atsiskaitymo.Prašome suprasti, kad mes nesame atsakingi už saugumą produktą po to, kai ji bus perduota EMS ( ar kitų express) .

· Jeigu jūs norite grąžinti prekes, prašome laikyti juos pačios būklės, kokios jis buvo išsiųstas.Mes grąžinsime jums po to, kai mes jį gavo, tačiau grąžinamosios išmokos suma bus neįeina laivybos kaina.

· Prašome leisti iki 5 Darbo Dienų mums procesą jūsų grąžintas prekes.

Apie Atsiliepimą:

Mieli draugai, mes vertiname jūsų verslą, jei jūs patenkinti mūsų paslaugos, prašome norma informaciją apie sandorį su "5 Žvaigždės" ir palikti mus teigiamų atsiliepimų.Mes bus daryti tą patį už jus!Jei yra problema su produkto, prašome dont suteikti mums neigiamų atsiliepimų iš karto.Prašome susisiekti su mumis pirmą, mes jums gerą sprendimą.Jei ne, Po Neigiamų atsiliepimų nėra vėlu.Jūsų pagalba būtų labai dėkingi!

Elemento Plotis 1inchMedžiaga ABSSpecialios Funkcijos dizaino automobilisPaskirties Transporto priemonės galiniai/atgalPrekės Svoris 5kgElemento Aukštis 1inchElemento Tipas SpoileriaiMainų Dalies Numeris "Honda"Kitos Dalies Numeris "Honda"Išorės Bandymų, Sertifikavimo ISO9000Modelis, Metai 2014-2017Gamintojas Dalies Numeris "Honda"Šalis/Regionas Gamyba KinijaPrekės Pavadinimas GANYMO VYRASElemento Ilgio 1inchModelio Pavadinimas Corolla 2014 - 2017 m."Toyota" Modelis corollaUž Transporto Priemonių Prekių Ženklai/Modelis "TOYOTA"Medžiagos Tipas ABSspalva unpaintCorolla Metų 2015 m.

Žymos: portble saulės skydelis, spoileris už yaris, miestas spoileris, toyota corolla prekinis, galinis stiklo valytuvas, priekinis spoileris "toyota", bamperis raštas toyota corolla, 2021 toyota corolla, diržas marškinėliai, "toyota" lūpų spoileris, spoileris.

Parašyti atsiliepimą

Reitingas